Ochrana osobních údajů - VASFOTOGRAF.COM
Menu

Ochrana osobních údajů

V e-shopu VASFOTOGRAF.COM věnujeme zvýšenou pozornost zabezpečení Vašich osobních dat. Veškeré Vámi poskytnuté údaje jsou chráněny proti odcizení pomocí účinných zabezpečovacích technologií. Ty jsou uchovávány na chráněných serverech, které se nacházejí na území ČR pouze po nezbytnou dobu. Přístup k nim je zabezpečen jak na úrovni fyzické, tak softwarové a to několikanásobným jištěním.

Údaje, které registrujeme v souvislosti s Vaší osobou nám slouží výhradně k vyřízení objednávky a k tvorbě obchodních nabídek. Mohou obsahovat vaše jméno a příjmení, titul, název vaší společnosti či organizace, váš e-mail a telefon, adresu do práce nebo domů, případně další údaje, které jsou potřebné k úspěšnému dokončení výše uvedeného.

Internetové stránky provozované VASFOTOGRAF.COM mohou registrovat některé údaje technického charakteru jako jsou IP adresa, čas přístupu, místo přístupu, užité SW a HW prostředky a další technické údaje. Tyto slouží výhradně k analýze a sledování trendů chování našich návštěvníků.

Jsme si plně vědomi zákonných úprav ochrany osobních údajů a proto postupujeme dle platné legisltivy ČR a závazných směrnic EU. Zejména zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, zákonem č.127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, a dále dle příslušných ustanovení Občanského zákoníku. Rovněž směrnicí evropského parlamentu a rady 97 / 7 / ES o ochraně spotřebitele v případě smluv uzavřených na dálku.

Pro usnadnění vaší orientace a pohybu na našich stránkách využíváme ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči.

Veškeré dotazy ohledně ochrany osobních údajů zodpovíme na adrese info@vasfotograf.com.

Ing. Michal Fic

Chudenická 1067, Hostivař,
102 00 Praha, ČR

tel: 602 533 168
mfic@vasfotograf.com

IČO: 00917583